Slide STUDIO KESSLER Slide STUDIO KESSLER Slide STUDIO KESSLER
Eigenaar

Martijn Kessler

“Zolang ik mij kan herinneren zie ik de wereld, en alles wat zich daarbinnen afspeelt, in kaarten en maquettes. Naarmate ik ouder werd ontdekte ik dat deze manier van kijken wezenlijk anders is dan gebruikelijk. Gedreven door de oneindige behoefte om de wereld en alle aspecten van het leven te spiegelen in kaartvorm, ben ik de Vrije Academie gaan volgen en heb ik het medium verder ontwikkeld. Iedere organisatie en iedere familie zie ik als een op zichzelf staande, unieke wereld die ik kan vertalen naar cartografie. De voldoening die een groep ervaart in het samen werken aan een kaart beschouw ik zelf als een van mijn grootste verdiensten”.

Meer over Martijn
Martijn Kessler

Cas Hofstee

Geoficticus, cartograaf, workshop-leider, zelfstandig ondernemer, ontwerper, voorzitter van het Genootschap voor Geofictie.

Meer over Cas
Cas Hofstee

Daan de Clercq

Moderator, Workshopleider
Genealoog, Historicus, Zelfstandig ondernemer.

Meer over Daan
Daan de Clercq

Gerard Schoemaker

Cartograaf, illustrator, begeleider van workshops, zelfstandig kunstenaar, ondernemer en lid van het Genootschap van Geofictie. 

Meer over Gerard
Gerard Schoemaker

Michel Bakker

Cartograaf, illustrator, begeleider van workshops, zelfstandig kunstenaar, ondernemer en lid van het Genootschap van Geofictie. 

Meer over Michel
Michel Bakker