Slide STUDIO KESSLER Slide STUDIO KESSLER Slide STUDIO KESSLER
Eigenaar

Martijn Kessler

“Zolang ik mij kan herinneren kopieer ik de wereld, en alles wat zich daarbinnen afspeelt naar geofictie. Ik heb een bijzondere geografische antenne. Ik absorbeer herhalende structuren in de topografie en hun raakvlakken met het leven.  Iedere organisatie, ieder proces, en iedere verhaal zie ik als een op zichzelf staande wereld die ik kan vertalen naar associatieve cartografie. De voldoening die een persoon of een groep ervaart als zij met mij samenwerken om een ingewikkeld proces in kaart te zetten beschouw ik zelf als een van mijn grootste verdiensten”.

 

 

Meer over Martijn
Martijn Kessler

Rivka Groenier

Facilitator, zelfstandig ondernemer,  journalist en tekstschrijver/eigenaar bij Tijgerbloed.com. 

“De associatieve cartografie heeft veel raakvlakken met journalistiek. Informatie verzamelen en dit vertalen naar een lekker leesbare tekst of kaart die informeert, verrast en prikkelt”.

Meer over Rivka
Rivka Groenier

Cas Hofstee

Geoficticus, cartograaf, workshopleider, zelfstandig ondernemer, ontwerper, voorzitter van het Genootschap voor Geofictie.

Meer over Cas
Cas Hofstee

Daan de Clercq

Moderator, Workshopleider
Genealoog, Historicus, Zelfstandig ondernemer.

Meer over Daan
Daan de Clercq

Michel Bakker


Marketing & IT specialist, directeur/eigenaar van Netstone B.V., onafhankelijk creatief denker met focus op psychologische en filosofische processen.

Helpt de studio sinds 2007 met marketing & strategie en is een belangrijk onafhankelijk klankbord.

Michel is een specialist in veranderingsprocessen.

Meer over Michel
Michel Bakker