Slide STUDIO KESSLER Slide STUDIO KESSLER Slide STUDIO KESSLER

JUBILEA EN TROUWERIJEN

Een bijzondere manier om een huwelijk of een jubileum van een verbindend en creatief accent te voorzien is het ter plekke in kaart laten zetten van hetgeen de aanwezigen bindt. Samen met de alle gasten wordt een associatieve landkaart vervaardigd. Een cartografische spiegel van het leven en het netwerk van de jubilaris(sen). Zij gaan gedurende het feest de kaart vormgeven, perfectioneren en afwerken.

KJ-klein3
trouwerij-940x1414

Het maken van de kaart kan als hoofdthema worden gebruikt om te verbinden en samen te vatten of een wat meer bescheiden rol op de achtergrond vervullen. Verschillende interactieve methodieken kunnen worden ingezet om tot een fraai eindresultaat te komen en iedereen te laten participeren.

KJ-klein7-940x625

In alle gevallen zien de aanwezigen gedurende de happening de kaart langzaam groeien op een of meerdere schermen in de ruimtes waar het feest plaats vindt.  Aan het eind van de dag hebben de gasten een uniek persoonlijke landkaart van het leven gecreëerd! Alles komt aan bod. De carriere, genealogie, hobbies, dierbaren, bijzonderheden en anecdotes. De kaart wordt vervolgens afgewerkt en is het ultieme persoonlijke stukje kunst voor het bruidspaar of de jubilaris!

part-3-940x486