Slide STUDIO KESSLER Slide STUDIO KESSLER Slide STUDIO KESSLER

COMPANYMAP

Studio Kessler’s (web)applicaties, roadmap workshops en roadmap-methodieken zijn speelse instrumenten voor veranderingsmanagement, teambuilding, strategieontwikkeling en bedrijfscommunicatie. De producten van Studio Kessler creëren verbinding, betrokkenheid, inzicht, overzicht en draagvlak. In de verschillende formats van Studio Kessler kan gewerkt worden aan specifieke vraagstukken.

 

customer experience studio kessler

Zoekt u draagvlak voor een nieuwe strategie in een zeer grote organisatie? Of wilt u met een kleine groep managers stoeien met een nieuw te varen koers? Wij kunnen u helpen met het vinden van de weg naar de toekomst.

 

Samen met Studio Kessler hebben we een fantastisch mooi Kabinet voor Levend Onderzoek ontwikkeld voor de Directieraad Achmea. Samenwerking met Martijn en zijn collega’s verliep uiterst plezierig en professioneel. De opbrengst van 24 uur werken met de groep was een prachtig cartografisch landschap van Achmea, waarin alle uitdagingen en de richting voor de toekomst zijn opgenomen. De werkwijze van Studio Kessler brengt creativiteit en inhoud samen in een sensationele kaart op maat!

– Suzanne Leclaire-Noteborn, Kabinet voor Levend Onderzoek

Waternet is de leverancier van drinkwater van de stad Amsterdam. Het beheert enorme natuurgebieden waarin het water voor de stad wordt gezuiverd. De medewerkers van Waternet worstelen met het beheersbaar houden van de damhertpopulatie en hopen tegelijkertijd dat nieuwe flora en fauna in hun gebied een thuis vinden. In het midden van de kaart loopt van noord naar zuid de ‘way of death’. Dit zijn de snelwegen A4 en A2 die een barrière vormen voor vele soorten om de oversteek te maken naar de Waterleidingduinen. Rechtsboven is de octopus een metafoor voor de stad Amsterdam die Waternet voorziet van geld en wensen.

De basis van de kaart komt uit de gezamenlijke input van het team beleid van Waternet, gegenereerd aan de hand van informatie oa. tijdens een roadmap workshop. .De kaart dient als roadmap praatplaat, navigatie-instrument en als kunstwerk.

Kaarten zoals deze kunnen vervaardigd worden in workshops maar ook aan de hand van aangeleverde informatie.. De kaart gaat dan over en weer naar de betrokkenen tot dat hij naar tevredenheid kan worden afgerond.

WAAR IS HET NUTTIG VOOR?

Binnen het bedrijfsleven kunnen de producten van Studio Kessler voor uiteenlopende doeleinden gebruikt worden :

Aan de hand van opdrachten voor de ING en de Brauw Blackstone Westbroek;

“Een beeld zegt meer dan duizend woorden.  Storytelling avant la lettre. “Dorothee van Vredenburch, Executive Partner, de Brauw Blackstone Westbroek.