Slide STUDIO KESSLER Slide STUDIO KESSLER Slide STUDIO KESSLER

CORPORATE EVENTS – BEDRIJFSEVENEMENTEN

Een bijzondere manier om een evenement van een verbindend en creatief accent te voorzien is het ter plekke in kaart laten zetten van hetgeen de aanwezigen bindt. Samen met de alle gasten wordt een associatieve landkaart vervaardigd. Zij gaan gedurende het evenement de kaart vormgeven, perfectioneren en afwerken.

083-940x603

Eventmapping kan ingezet worden tijdens symposia, netwerk-bijeenkomsten, jubilea of congressen. Het medium kan als hoofdthema worden gebruikt om te verbinden en samen te vatten of een wat meer bescheiden rol op de achtergrond vervullen. Verschillende interactieve methodieken kunnen worden ingezet om tot een fraai eindresultaat te komen en iedereen te laten participeren.

event-e1451232596874-940x705

In alle gevallen zien de aanwezigen gedurende de happening de kaart langzaam groeien op grote schermen in de ruimtes waar het evenement plaats vindt.  Aan het eind van de dag kunnen de gasten reeds een poster mee krijgen van het landschap die zij met z’n allen hebben gecreëerd! De kaart documenteert, concretiseert, geeft overzicht en geeft context.  Het kan later dienen als roadmap, aandenken en inhoudelijke toegepaste kunst.

5761-940x1253