Slide STUDIO KESSLER Slide STUDIO KESSLER Slide STUDIO KESSLER

M&A  – DEAL TOYS AND CORPORATE GIFTS

 BEDRIJFSGESCHENKEN

De kunstwerken worden aan het einde van het dealmaking-proces gepresenteerd aan alle betrokken partijen en betrokkenen tijdens de afsluitende diners. Alles en iedereen die betrokken is bij het lange proces van het maken van een deal, wordt chronologisch in kaart gebracht in een prachtige associatieve kaart!

dealgift studio kessler, detaill

We werken samen met gerenommeerde instellingen als onder meer Shell, ING, ABN-AMRO, BMW, T Mobile, Norton Rose Fullbright, De Brauw Blackstone Westbroek en SNS securities. Bij de afsluitende diners worden de kunstwerken gepresenteerd aan alle partijen en betrokkenen. Alles en iedereen in het lange proces van het maken van een deal wordt chronologisch in kaart gebracht in een prachtige associatieve kaart!

Geschenk van de ABN, ING, en de Rabobank aan Fruitmasters, de grootste fruitveiling van Nederland, ter gelegenheid van het rondkomen van de financiering van een historische uitbreiding. Op de kaart zijn alle ins en outs van de wereld van het veilinghuis af te lezen met een focus op de behaalde mijlpaal.

Geschenk van de ABN, ING, en de Rabobank aan Fruitmasters, de grootste fruitveiling van Nederland, ter gelegenheid van het rondkomen van de financiering van een historische uitbreiding. Op de kaart zijn alle ins en outs van de wereld van het veilinghuis af te lezen met een focus op de behaalde mijlpaal.

SNS Detail

De AFM, de Nederlandse toezichthouder, kanoneert het onderhandelingsproces. Detail SNS IPO.

IPO kunstwerk (detail) door Studio Kessler. Het historische proces van de onderhandeling is in kaart gebracht in een mooie associatieve kaart.

ipo picto

Detail van een dealtoy ter ere van de viering van de beursgang van de Nederlandse bank SNS Reaal. Aangeboden aan alle betrokkenen door de legendarische Lehman Brothers.

Het is een chronologische visualisatie van het onderhandelingsproces. Alle betrokken personen en partijen worden in geografische metaforen op de kaart gevisualiseerd.

deal gift studio kessler

Nog een detail SNS IPO. De CEO en zijn team zoeken een weg naar de Vrije Vloot!

deal toy studio kessler

De dealtoy ter viering van de joint venture Stena/Hyundai/NMT. (2020)

corporate gift

Ter ere van het 150-jarig jubileum en de koninklijke onderscheiding van de trotse Nederlandse vrachtwagenfabrikant Terberg. Gemaakt in opdracht van Shell Lubricants.

De kaart toont de geschiedenis van het bedrijf met een focus op de relatie met Shell.

KPN2

Een mijlpaal voor KPN gevisualiseerd door Martijn Kessler. Alle mensen die bij het proces betrokken waren, ontvingen een prachtig ingelijste kaart van de geschiedenis van het bedrijf toen het door het moederbedrijf werd teruggekocht.

Batavia

Dealtoy AXA overname, project Batavia

BMW

Dealtoy BMW overname (Car lease)

Heerema

Detail van de Heerema-kaart.

Het prille begin vastgelegd in een associatieve nautische kaart van de Nederlandse offshore-gigant.

Scan KPN

Detail dealtoy KPN. 2001. Internetbubble, mislukte IPO’s, producten, allianties. Een blik in de geschiedenis.

Neem contact met ons op voor

informatie over levertijd, informatieoverdracht en prijzen.

Telefoon: +31(0)6 30545534 +31(0)252 348236

E-mail: martijnkessler@gmail.com