Slide STUDIO KESSLER Slide STUDIO KESSLER Slide STUDIO KESSLER

GEOFICTIE VOOR KIDS

STAMBOOM EN BELEVENISWERELD WORKSHOPS OP DE OLMENHORST

Studio Kessler organiseert speciaal voor de Olmenhorst workshops voor kinderen! Vanaf €150 per groep  kunnen kinderen hun eigen wereld in kaart zetten! De kinderen worden begeleid om hun eigen beleveniswereld vorm te geven op een bijzondere landkaart. Steden met vreemde namen, kastelen,  maar ook dieren, dierbaren en natuurlijk een eigen McDonalds! Niks mag ontbreken in het beloofde land! De kaart kunnen ze uiteraard aan het eind van de workshop mee naar huis nemen.

Kaarten Partijtje
rp-1-1-940x1000

RIDDERPARTIJTJES

 Met de ridderpartijtjes zijn wij alweer sinds 2014 actief op de werkelijk paradijselijke en ridderlijke locatie in de duinen tussen de herten op het langoed Innerpeace te Noordwijkerhout.

Prijsindicatie

Groep t/m 10 personen (5 t/m 9 jaar)                    € 240,-

Per additioneel persoon                         in overleg

 Vast concept, in overleg is alles eventueel inpasbaar.

Catering is in de prijs inbegrepen; bestaande uit cake, chips en drankjes.

PROGRAMMA

Tijdsduur: ca. 3 uur.
Oude kleren en dichte schoenen worden aangeraden!

 Deel 1 (ca. 30 minuten)

  • Tijd voor verjaardagscadeautjes & ontvangst
  • Verkleden tot echte ridder!
  • Riddertraining

Deel 2 (ca. 100 minuten)

  • Een spannende tocht door de bossen en de confrontatie met de boevenridders, zwaardgevechten, achtervolgingen en besluipingen.
Foto-RP-768x576

Deel 3 (30 minuten)

  • Het tekenen van een landkaart! Een kruising tussen een schatkaart en een beleveniswereld.

Deel 4 (20 minuten)

  • Cooling-down/catering. Ook tussen de delen door is er voldoende eten en drinken aanwezig. Er wordt onder andere ook gedronken uit de bron, met vers duinwater!

Aanvang & reservering

  • Aanvang zaterdag en zondagmiddagen om 14.00 uur, eventuele andere data in overleg.
  • Reserveren noodzakelijk.
  • Betaling is contant.
  • Het programma gaat bij alle weertypes door, behalve bij onweer(en/of ernstige regenval)dan wordt er tijdelijk geschuild.

Adresgegevens & Contact

Centrum Innerpeace Ruigenhoekerweg 62
2211 ZG Noordwijkerhout

Ruigenhoek-kaart-geen-tekst

Achtergrondinformatie

 Ik geeft sinds 1990 ridderpartijtjes. Eerst op de Olmenhorst en nu op het nog mooiere complex van Innerpeace. Het concept door mij zelf ontwikkeld en is simpel, maar zeer inspirerend. De kinderen worden getraind en beziggehouden door een grote groep figuranten. Dit maakt de partijtjes zeer persoonlijk, spannend, levendig en vooral uniek. Een extra dimensie geeft de overweldigende schoonheid van de natuur. In de duinen van het waterleidinggebied zit het vol met wild en de kinderen komen daar op hun tocht altijd mee in aanraking. De figuranten staan tot op zekere hoogte vrij om te improviseren en hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van de partijtjes. Mijn twee zonen zijn ook vaak actief als figurant.