Stamboom en Beleveniswereld workshops op de Olmenhorst

Studio Kessler organiseert speciaal voor de Olmenhorst workshops voor kinderen! Vanaf €150 per groep  kunnen kinderen hun eigen wereld in kaart zetten! De kinderen worden begeleid om hun eigen beleveniswereld vorm te geven op een bijzondere landkaart. Steden met vreemde namen, kastelen,  maar ook dieren, dierbaren en natuurlijk een eigen McDonalds! Niks mag ontbreken in het beloofde land! De kaart kunnen ze uiteraard aan het eind van de workshop mee naar huis nemen.

Kaartenmakersfestijn op de Olmenhorst

Ridderpartijtjes

 Met de ridderpartijtjes zijn wij alweer sinds 2014 actief op de werkelijk paradijselijke en ridderlijke locatie in de duinen tussen de herten op het langoed Innerpeace te Noordwijkerhout.

Prijsindicatie

Groep t/m 10 personen (5 t/m 9 jaar)                    € 240,-

Per additioneel persoon                         in overleg

 Vast concept, in overleg is alles eventueel inpasbaar.

Catering is in de prijs inbegrepen; bestaande uit cake, chips en drankjes.

Ridderpartijtje bij Innerpeace in Noordwijkerhout

Programma

Tijdsduur: ca. 3 uur.
Oude kleren en dichte schoenen worden aangeraden!

 Deel 1 (ca. 30 minuten)

Deel 2 (ca. 100 minuten)

Deel 3 (30 minuten)

Deel 4 (20 minuten)

Aanvang & reservering

 

Adresgegevens & Contact

Centrum Innerpeace Ruigenhoekerweg 62
2211 ZG Noordwijkerhout

Achtergrondinformatie

 Ik geeft sinds 1990 ridderpartijtjes. Eerst op de Olmenhorst en nu op het nog mooiere complex van Innerpeace. Het concept door mij zelf ontwikkeld en is simpel, maar zeer inspirerend. De kinderen worden getraind en beziggehouden door een grote groep figuranten. Dit maakt de partijtjes zeer persoonlijk, spannend, levendig en vooral uniek. Een extra dimensie geeft de overweldigende schoonheid van de natuur. In de duinen van het waterleidinggebied zit het vol met wild en de kinderen komen daar op hun tocht altijd mee in aanraking. De figuranten staan tot op zekere hoogte vrij om te improviseren en hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van de partijtjes. Mijn twee zonen zijn ook vaak actief als figurant.