De geofictieve cartografie van Studio Kessler leent zich goed voor het fêteren van jubilarissen, bruidsparen en afzwaaiende bestuurders. Martijn Kessler en zijn studio maakte kaarten voor talloze particulieren, bruidsparen en grote industriëlen en bestuurders zoals Jeroen van der Veer, Cor Herkströtter (Koninklijke Olie), Jos Nijhuis (Schiphol), Ronald Gerritsen(AFM), Wouter Bos, Marcel Levi(AMC) en Pieter Heerema(Heerema).

In verband met de privacy van onze klanten zijn wij zuinig met ons portfolio voor particulieren.

Terra Renalis

Detail van een kaart, geschonken aan een nefroloog ter gelegenheid van de afronding van zijn studie. In dit detail wordt ingezoomd op de nier en het transplantatieproces, waarin de arts gespecialiseerd is. Op de kaart zijn zowel zijn carrière als zijn levensloop uitgebeeld in zijn persoonlijke landschap.

 

Kaart vervaardigd in opdracht van een particulier. De kaart werd ontwikkeld voor een tandarts. Centraal op de kaart ziet u het gebit afgebeeld met rechts in de benedenhoek een gebied waar allerlei inplantaten de grond in worden geboord. Dit refereert aan het specialisme van de tandarts als implantoloog. Links op de kaart is de levensloop van de tandarts te zien. De nautische symboliek van de kaart refereert aan de grote hobby van de tandarts, het zeilen. (Origineel A3 formaat, 2006)

Kaart vervaardigd in opdracht van een particulier. De kaart werd ontwikkeld voor een tandarts. Centraal op de kaart ziet u het gebit afgebeeld met rechts in de benedenhoek een gebied waar allerlei inplantaten de grond in worden geboord. Dit refereert aan het specialisme van de tandarts als implantoloog. Links op de kaart is de levensloop van de tandarts te zien. De nautische symboliek van de kaart refereert aan de grote hobby van de tandarts, het zeilen.
(Origineel A3 formaat, 2006)

 

akzo

Hierboven ziet u een kaart die gemaakt is in opdracht van Akzo Nobel voor één van hun vertrekkende directeuren. Zowel de carrière als de levensloop is op de kaart afgebeeld. (Origineel A3 formaat, 2011/2012)

Trouwkaart2

Kaart gemaakt voor een aankondiging van een huwelijk. Op de kaart is de liefdesgeschiedenis van het aanstaande bruidspaar afgebeeld. De twee rivieren symboliseren de levenslopen van het huwelijkspaar. (Origineel A5 formaat)

Kaarten vervaardigd ter gelegenheid van het afscheid van managers bij Danone en Starbucks

Kaarten vervaardigd ter gelegenheid van het afscheid van managers bij Danone en Starbucks

Elke kaart wordt op maat gemaakt. Links is Amsterdam het toneel van een liefdesgeschiedenis. De kaart is een combinatie van een werkelijke plattegrond en geofictie

Elke kaart wordt op maat gemaakt. Links is Amsterdam het toneel van een liefdesgeschiedenis. De kaart is een combinatie van een werkelijke plattegrond en geofictie

Twee grote zeekaarten vervaardigd voor CEO's met een grote voorliefde voor de nautische wereld. De kaart links is eigenlijk een combinatie van een land en een zeekaart. De originele grote van de kaarten zijn respectievelijk A1(links) en A0

Twee grote zeekaarten vervaardigd voor CEO’s met een grote voorliefde voor de nautische wereld. De kaart links is eigenlijk een combinatie van een land en een zeekaart. De originele grote van de kaarten zijn respectievelijk A1(links) en A0

Details van de bovenstaande kaarten

Details van de bovenstaande kaarten