Slide STUDIO KESSLER Slide STUDIO KESSLER Slide STUDIO KESSLER

COMPANYMAP

Studio Kessler’s associatieve bedrijfskaarten, roadmap workshops en roadmap-methodieken zijn speelse instrumenten voor veranderingsmanagement, teambuilding, strategieontwikkeling en bedrijfscommunicatie. De producten van Studio Kessler creëren verbinding, betrokkenheid, inzicht, overzicht en draagvlak. In de verschillende formats van Studio Kessler wordt gewerkt aan specifieke vraagstukken.

Utrecht 29-2

Deze associatieve cartografische weergave geeft een blik op de toekomst van het ruimtelijke domein van Utrecht. De kaart is vervaardigd op het Festival van de Ruimte, 11 april 2016, in samenwerking met de betrokken deelnemers van het festival.

De kaart leest van links naar rechts. Onder invloed van de Omgevingswet, afgebeeld als wind links bovenin, wordt er een ontwikkelingsstroom in gang gezet waarop aangepast gedrag, nieuwe kennis en wensen hun weg zoeken naar de gemeente van de toekomst.

Samen met Studio Kessler hebben we een fantastisch mooi Kabinet voor Levend Onderzoek ontwikkeld voor de Directieraad Achmea. Samenwerking met Martijn en zijn collega’s verliep uiterst plezierig en professioneel. De opbrengst van 24 uur werken met de groep was een prachtig cartografisch landschap van Achmea, waarin alle uitdagingen en de richting voor de toekomst zijn opgenomen. De werkwijze van Studio Kessler brengt creativiteit en inhoud samen in een sensationele kaart op maat!

– Suzanne Leclaire-Noteborn, Kabinet voor Levend Onderzoek

Binnen het bedrijfsleven kunnen de producten van Studio Kessler voor uiteenlopende doeleinden gebruikt worden :

“Een beeld zegt meer dan duizend woorden.  Storytelling avant la lettre.”Dorothee van Vredenburch, ING Group

Managing Director of Corporate Communications & Affairs: